Saturday, April 26, 2014


Los Pierogies 

Para mi segunda post, mi papá ayúdame. Nosotros cocinamos pierogies, una comida de Polonia. Es una tradición de mi familia que cociné  los pierogies para Viernes Santo. Espero que esto sea una de tus nuevas tradiciones. Pero en realidad, es un difícil para hacer este receta. Tienes que ser un buen cocinero, y mi papá fue esto. Voy a publicar la receta en inglés para una mejor comprensión.

Pierogies
• 1/2 cup Cottage Cheese or Sour Cream
• 1 Eggs
• 1/4 cup Milk
• 1 Tbsp Oil or Butter

• 1/2 cup Brown Rice Flour
• 2 Tbsp Sweet Rice Flour
• 2 Tbsp Potato Starch
• 1/4 cup / 4 Tbsp Tapioca Starch (Flour)
• 1/4 cup / 4 Tbsp Corn Starch
• 1 tsp Xantham Gum
• 1/2 tsp Salt

• 1/2 cup Cottage Cheese or Other Cheese
• 1/4 Onions
• 2 Potatoes

Preparation Steps
Dough
1. Blend 1/2 cup cottage cheese, egg, milk and oil/butter.
2. Mix 2 rice flours, 3 starches, xantham gum and salt. Add blended liquid and knead. Add brown rice flour as needed for consistency.
3. Use sweet rice flour on the counter to roll out dough.
4. Roll dough into 2" thick log.
5. Cut 1.5-2" per Pierogi.
6. Roll out dough to 1/8" thin.

Filling
1. Boil potatoes and mash without milk, S&P to taste.
2. Sauté onion until golden brown.
3. Mix onion with 1/2 cup cheese and mashed potatoes.

Cook
Boil Pierogies in salt water for approximately 8-10 mins or 1-2 mins after Pierogies float.


Estas son las fotos de nuestra cocina.













No comments:

Post a Comment